Skip to main content

EXTRALIGA MUŽI Brno vs Litoměřice 2:0 + fotografie a videa

Posted in
Vstupenka SKKP LIC.detailní záběr.jpg

O domácí senzaci se tento čtvrtek postarali borci z extraligového týmu SKKP Brno. Celý večer se nesl v perfektní bojové atmosféře a domácí publikum si určitě přišlo na své. K prvnímu zápasu nastoupily mužstva cca v 18:30, přičemž sestavy byly víceméně dány:

Litoměřice: Vopat, Řeháček, Milichovský, Hegeduš, Staněk

Brno: Beta, Mrowczinski, Petr I., Šána, Vojkůvka

O dobrý rozjezd pro Brno se postaraly zahraniční posily, díky nimž jsme vedli po dvou vahách 2:0. Obrat naznačil Milichovský, který po strhujícím zápase s Ivanem Petrem vybojoval bod pro Litoměřice. Ve váze do 90kg potom překvapil Jirka Šána, který první utkání týmů rozhodl ziskem třetího vítězného bodu. Robin Vojkůvka potom v těžké váze podlehl Staňkovi, čímž uzavřel konečný výsledek na 3:2 pro Brno.

Všem v hale ovšem bylo jasné, že druhý zápas bude neméně dramatický. Brno opět rozjelo vítězstvím spodních vah a opět bohužel došlo k obratu ve váze do 81kg, kde Milichovský potvrdil svoji aktuální formu. Ve váze do 90kg se úspěch neopakoval a do posledního utkání těžkých vah se šlo za stavu 2:2. O explozi v hale se ale postaral Robin Vojkůvka, který hodil po minutě zápasu Staňka na ippon a získal celé utkání pro domácí tým.

Brno tedy slavilo úspěch a těší se z postupu do extraligového finále!

Velký dík patří všem, kteří se podíleli na organizaci celého večera a samozřejmě divákům-příznivcům našeho juda, že přišli a vytvořili skvělou sportovní kulisu.

JUDO SKKP Brno děkuje a těší se na další sportovní zážitky s JUDEM!

Děkujeme Zbyňkovi Křížovi za profesionální ozvučení a videa, na která se můžete podívat zde: http://zbynekkriz.rajce.idnes.cz/judo

A za fotografie, které pořídila Sklíčkova sestra: https://www.zonerama.com/…lbum/3188455?…

Videozáznam všech utkání zde: http://www.czechjudo.org/…xl-skkp-lito

Šánič

A jsme rádi, že jsem objevili

Obrázek uživatele Sanic

A jsme rádi, že jsem objevili skrytý komentátorský potenciál v Radkovi BOMBA Žemličkovi, který se asi narodil s mikrofonem v ruce :-D

Kdo se chce podívat na pár

Kdo se chce podívat na pár záběrů ze včerejška, otevřete http://zbynekkriz.rajce.idnes.cz/judo

Covece krasny judo. Sanis

Covece krasny judo.

Sanis s Vojkecem zaslouzi metal za dramaticnost :)