Skip to main content

ODDÍLOVÝ TURNAJ „MALÁ BEDÝNKA“ ve středu 9.12.

Posted in

Pozvánka pro členy klubu JUDO SK KP Brno, jejich rodiče a přátele juda na tradiční oddílový turnaj a neformální setkání rodičů s členy výboru a trenéry, pořádaný ve středu 9. 12. 2015, v DOJO SK KP Brno, Vodova 108.

Jak jistě víte, je v klubu tradice, že si žáci každým rokem volí ze svého středu kapitána, který má tu čest vlastnit po celý rok samurajskou katanu. Od letošního roku budeme na počest Jana Crhy vyhlašovat i nejúspěšnějšího judistu, nebo judistku z kategorie mláďat, který bude mít rovněž po celý následující rok tu čest, že bude mít v držení černý pás Jana Crhy. Rovněž jsem moc zvědavý na to, jak dopadne soutěž v tom, kdo udělá „provaz a rozštěp“, kterou jsme vyhlásili na začátku roku http://skkp.cz/node/39101

Pro: mláďata, mladší a starší žáky a žákyně.

Časový pořad: vážení: 15:30 – 16:00 (všichni soutěžící musí být přítomni).

Po losování proběhne slavnostní zahájení a po turnaji vyhlášení výsledků a nejlepších judistů za rok 2015.

Občerstvení pro rodiče, rozhodčí a přátele juda je zajištěno, ale uvítáme i domácí laskominy (např. koláče, bábovku apod.):-)

Pokud někdo z rodičů může přinést nějaké předměty pro děti na ceny, budeme rádi. Uvítáme i drobnosti, jako jsou propisky, šňůrky na klíče apod. Děkujeme.

Kontakt pro případné dotazy: Radim Preis, tel: 606 601 419

Více v přiložené pozvánce.

Na setkání s Vámi se těší vedení oddílu Judo SK KP Brno.

Fotogalerie z minulého roku: http://pelejudo.rajce.idnes.cz/…a_3.12.2014/

etika.jpg
PřílohaVelikost
POZVÁNKA NA ODDÍLOVÉ ZÁVODY_2015.pdf255.01 KB