Skip to main content

MIZUNO BRNO CUP OPEN 2022

Posted in

V neděli dne 11.09.2022 se naši starší žáci/žákyně, kategorie U15, opravdu neztratili viz výsledky níže.

WU15: Sofie Špičková – ve váze do 44 kg obsadila 2. místo, když ve velmi sporném finálovém utkání prohrála. Celkově vyhrála 3 zápasy, za její výkon ji velice chválíme.

Emma Kejdová – ve váze do 52 kg obsadila krásné třetí místo, kdy se jí celkově podařilo porazit 4 soupeřky a prohrát pouze v semifinále. Emma udělala velký kus práce a předvedla se před domácím publikem skvěle.

MU15:

Tadeáš Osička – ve váze do 42 kg obsadil 5. místo. Škoda, že to necinklo. Celková bilance Tadeáše 4/2.

Jan Doležal – po 3 výhrách a dvou prohrách se musel spokojit se 7. místem ve váze do 50kg. Z mého pohledu odevzdal na žíněnce to „nej“ ze sebe a i když to nedopadlo podle mých a hlavně jeho představ,je to velká zkušenost a tak je třeba se na tento výsledek dívat.

Igor Shuginin – ve váze do 50kg s celkovou bilancí 1/1. Igor potřebuje nasbírat závodní zkušenosti, chválím ho moc za jeho bojovnost.

Lukáš Paulen – váha do 50 kg, bilance proher/výher 1/1. Bohužel mu stále chybí chuť porážet soupeře a prodat to, co má natrénováno.

Arsenij Rafaylov – soutežil ve váze do 60 kg s jeho aktuální váhou 53 kg a to díky jeho zmatenosti. Snad se do dalších závodů z této situace poučí.

Pokračujeme v trénování dál.....už snad všichni víme, že bez snahy a tréninku není možné se vyšplhat mezi špičku.

Další závody nás čekají v Adamově, což je turnaj důležitý pro nominaci na MČR U13 a U15.

Na tatami se těšíme Míša, Zdeněk, Petr.