Skip to main content

VC Hradce Králové

V sobotu dne 07.03.2020 se konala VC Hradce Králové pro kategorie mláďata, U13 a U15. Celkem na turnaji startovalo 370 závodníků z 53 oddílů – celkem 470 zápasů.

Na turnaji jsem nebyla, ale dostala jsem od p. Kejíka a později od p. Brandštetra podrobné informace. Z našeho oodílu bojovalo celkem 5 dětí (Adam Kejík, Nina Brandštetrová, Doležal Jan, Chalabala Jonáš a Špaka Filip). Špaka Filip zvítězil (3/0), Doležal Jan (4/1) získal bronz......super, blahopřeji :)

Podrobná zpráva od p. Brandštetra níže:

Docela velký turnaj, hodně dětí, dobře zorganizované.

Nina měla ve skupině tři holky, výhrála jeden zápas ze tří. Skončila čtvrtá – při rovnosti bodů rozhodoval vzájemný zápas a ona jako jediná porazila jenom tu vítězku:( Vzhledem k tomu, že v únoru skoro netrénovala (nemoc, prázdniny) se asi víc čekat nedalo. Bilance 1/2

Adam Kejík se nedostal s 27,3kg do váhy –27 a v té –30 měl 23 soupeřů. V prvním kole narazil na pozdějšího vítěze, v opravách pak na celkově třetího. Takže si bohužel moc nezazávodil. 0/2

Tak jsme šli aspoň fandit klukům U13 –38kg. 33 závodníků ve skupině! Honzu Doležala a Jonáše Chalabalu jsem znal jen od vidění, ale od včerejška si je budu pamatovat.:) Oba sice první zápasy prohráli, ale pak to byla nádhera. Honza už vyhrál všechny 4 zápasy – 3.místo – 4/1. Prohrál vlastně jen s vítězem z USKPraha. Jonáš v opravách prohrával 40s před koncem na wazari, dokázal srovnat a v poslední vteřině ještě vyhrál. Divácky atraktivní zápas:) Bohužel si přitom otočil palec na ruce a další zápas prohrál. Bilanci měl tedy 1/2.

fotky a videa zde:

https://photos.app.goo.gl/…JcgnayrQxHw6

výsledky zde:

http://vchk20.barak.cz/#…

Ještě jednou děkuji za zprávu.

Těším se moc na dalších závodech.

Míša