Skip to main content

VÁNOČNÍ TURNAJ města Mohelnice

Posted in
Mohelnice_2019.JPG

V sobotu dne 23.11.2019 jsme se zúčastnili vánočního turnaje v Mohelnici pro mláďata, ml. a starší žáky a žákyně. Účast dětí z našeho klubu byla celkem obstojná, i když se závodů účastní, až na vyjímky, stále stejné tváře :)

Výsledky: Mini mláďata – Adam Kejík se opět umístil na prvním místě s bilancí třech vyhraných zápasů.

Mláďata – stříbrné medaile získali Fišera Adam, Sofie Špičková, Ela Böhmová a třetí místo obsadila Žaneta Kupská a Branštetrová Nina. Rafailov Arsi se sice neumístil, ale vyhrál dva zápasy. Bez vyhraných utkání skončili Biel Marián a Večeřa Milan, kteří jsou na tréninku moc šikovní, ale zatím jim chybí závodní zkušenost.

Ml. žáci- svoji váhovou kategorii vyhrál Matěj Špička (na tatami byl všeho všudy 10"), Sarojan Gor a Doležal Jan získali bronzové medaile – zde mohu napsat jen to, že se kluci nedokáží zbavit strachu z papírově lepších soupeřů. Vavruša Eda, i když vyhrál jeden zápas, odešel s prázdnou. Z ml. žáků bych chtěla pochválit Walsbergera Davida, který začal s judem před rokem a na závodech porazil dva borce před časovým limitem na ipon. V boji o bronz však prohrál.

St. žáci – Balak Filip měl bilanci (2/2), Paulen Jakub obsadil pěkné třetí místo.

Celkově závody hodnotím velmi pozitivně. Závody byly dobře zorganizované.

Trénéři by se měli zaměřit na techniky nejen v postoji, ale také na zemi. Tam vidím největší mezery.

V tomto roce mě už nečeká žádný výjezd na turnaj mimo Brno.

Přeji Vám všem, aby se Vám v příštím roce dařilo a sobě pevné nervy.

Na žíněnce, Míša