Skip to main content

5. ročník turnaje pro mládež, Pohořelice

Posted in
Pohořelice_2019.jpg

V sobotu dne 9.11.2019 se konala VC Pohořelic, organizovaná oddílem Judo Dolní Kounice pro mini mláďata, mláďata a ml. žáky.

Z našeho oddílu startovaly děti v hojném počtu – celkem 22. Soutežilo se v krásné hale a s perfektní organizací. Cíle byly vysoké jak v individuálních závodech, tak v závodech družstev.

Startující v individuálním závodě : Mikliš Roman (3.místo), Kejík Adam (1.místo), Nerudová Nikola (2.místo), Nivnická Tea (2.místo), Böhmová Ela (1.místo), Fišera Adam (1.místo), Gult Matyáš (2.místo), Kupská Žaneta (3.místo), Rafailov Arsenij (1.místo), Špičková Sofie (1.místo), Biel Marián (3.místo), Nivnická Klára, Bílý Marek, Doležal Jan (1.místo), Hotový Prokop (1.místo), Lasák Tadeáš, Pospíšil Matěj (3.místo), Sarojan Gor (2.místo), Špička Matěj (1.místo), Vasylčuk Matěj (2.místo), Carda David, Eda Vavruša.

Do soutěže družstev jsme nanominovali:

  1. Kejík Adam
  2. Böhmová Ela
  3. Fišera Adam
  4. Rafailov Arsenij
  5. Špičková Sofie
  6. Špička Matěj
  7. Hotový Prokop
  8. Pospíšil Matěj

..... 7. prvních míst a 1. třetí místo zajistilo dětem zisk poháru a dortu.

Z listiny startujících z našeho oddílu bychom chtěli pochválit všechny. Někteří si zaslouží, abychom je v článku zmínili víc ..... ostatní prominou.

V kategorii nejmladších zase nezklamal Adámek Kejík, který svoji bojovností a přístupem k tréninku prostě vyhrávat musí :)

Judisté a judistky z kategorie mláďat (ročníky 2009) jsou, z našeho pohledu, připraveni na přestup do kategorie vyšší (ml. žáci, žákyně). Ostatní potřebují trochu potrénovat a více jezdit na závody – je to zkušenost a důležitá složka tréninku.

Ml. žáci – borci jsou všichni do jednoho připraveni na start na MČR, které se koná již tuto sobotu v Ml. Boleslavi a věříme všem, že prodají svoji aktuální formu.

Držte nám všichni pěsti a na dalších závodech se budeme těšit,

Míša a Radim