Skip to main content

Prostějov

Prostějov 2018_0.jpg

V sobotu 26. května se naši sportovci z kategorií mláďat a mladších i starších žáků, vydali do Prostějova, aby se zúčastnili Velké ceny Zdeňka Ludvíka.

Několik aut dorazilo na místo konání, kde na sportovce, trenéry a doprovod čekala moderně vybavená, prostorná sportovní hala se třemi tatami, velký stůl plný odměn a samozřejmě bufet nabízející k občerstvení klasicky párky, ale i domácí cukrovinky a chlebíčky.

Hned při přihlášení někteří z bojovníků ke svému překvapení zjistili, že jim chybí kimono nebo platná licence. Zapomenuté přezůvky už jsou klasikou, v tomto případně bývají řešením většinou bílé ponožky.

Nejprve se tedy všem zúčastněným po stopadesáté zopakovalo, co jim nikdy nesmí na turnaji chybět, poté následovala individuální rozcvička á la běh pod sedačkami a po celé hale, dále společná rozcvička a pak už samotné zápasy.

Turnaj proběhl podle platných pravidel, soutěžící, kteří se umístili na vítězných pozicích, získali kromě diplomu každý po dvou medailích, pohár, tričko, první místa si odnášela malý dortík a láhev na pití nebo šperk.

Oddíl (zde se jich sešlo celkem 30), který se umístil v kategorii družstev na předních příčkách navíc obdržel pohár a diplom.

Výsledky: http://skkp.cz/…lka-vysledku

Tentokrát si nešlo nevšimnout, že většina našich judistů, kteří se neumístili na prvním místě, se stala na kratší nebo delší dobu uplakánky.

Příště tedy nezapomenout krabici kapesníčků anebo neřvat vůbec, abyste se konečně zpáteční cestou do toho vysněného KFC dostali!

Žádné slzy a sportu zdar!