Skip to main content

MT Straschwalchen, ECC Bielsko Biala, ECC Coimbra

Posted in
Pochop Bielsko.jpg

O minulém víkendu se naši závodníci zúčastnili několika mezinárodních turnajů…

Nejlepšího výsledku jsme dosáhli v kategorii U15, kdy se Michal Kupský a Zuzana Přichystalová zúčastnili soutěže v rakouském Straswalchenu. Zuzka dokázala svou kategorii vyhrát s bilancí 3/0 a Michal obsadil místo druhé s bilancí 3/1 :-)

Do španělské La Coruni odletěl Pavel Švec, který zde startoval na turnaji světové série juniorů. Jeho pouť turnajem ovšem bohužel skončila již v prvním kole, když jej porazil domácí závodník Gallego a do opravných bojů nepostoupil :-( Výsledky zde:http://www.ippon.org/…_esp2018.php

Početnější výprava startovala na turnaji světové série U18 v Bielsko Biale. Nejlepšího umístění dosáhl Daniel Pochop (5.místo 3/2) a těsně za ním následovala Anna Třináctá (7.místo – 2/2). Další naši již tak úspěšní nebyli – s jedním vítězným zápasem odjížděli Marcel Mravec a Sabina Havlíčková, Eva Přichystalová a Tomáš Waldsberger turnaj opouštěli s výsledkem 0/1. Výsledky zde: http://www.ippon.org/…_pol2018.php Všichni + další junioři se zúčastnili tréninkového campu, který byl výživný :-) a doufám, že jim dodá motivaci do další práci :-)

Jarda