Skip to main content

Extraligové utkání s Libercem-fotografie

Posted in
Ext_Brno_Liberec_2018.jpg

Ve čtvrtek 10.5. se uskutečnilo Extraligové dvojutkání s Judo clubem Liberec. Domácí nervózně očekávali výkon svého týmu, který z loňské sezóny obhajuje bronzový kov a jehož sestava zůstala v tomto ročníku nezměněna. V obou utkáních za SKKP nastoupili:

66kg Alexander Beta

73kg Wiktor Mrowczynski

81kg Ivan Petr

90kg Jiří Petr

+90kg Robert Vojkůvka

Naše šance spočívaly zejména v nízkých vahách. Alex i Wiktor vyhráli obě svá utkání v ne-waza, čímž tvrdě proškolili mladší soupeře nastupující v barvách Liberce a získali dva klíčové startovní body. Ivan Petr si poté dvakrát poradil se Šimonem Skurkou a definitivně tak překlopil vítězství na naši stranu. Ve vahách do 90kg a nad 90kg jsme nestačili na výborné soupeře Petera Žilku a Kamila Grabowského, kteří vyhráli obě svá utkání. Oba zápasy tedy proběhly ve stejném rytmu, který za podpory DJ Masera hrál ve prospěch domácích. Konečný výsledek 2× 3:2 pro Brno.

Borcům děkujeme za skvělá utkání, divákům a přátelům juda za úžasnou podporu a pulzující atmosféru při zápasech a všem, kteří se podíleli na organizaci, za skvělou práci.

Zanedlouho nás čeká výjezd a utkání s Litoměřicemi, kde se pokusíme urvat další body a zajistit si účast v podzimním pražském finále.

Protože Brno do finálovky přece patří! Šánič