Skip to main content

Borovinka 2018

Posted in
Borovinka_2018.JPG

Ve dnech 28. 3. – 1. 4. 2018 proběhlo tradiční soustředění výběru JMK v krásném prostředí kopcovité Vysočiny. Tréninky pod vedením trenérů SKKP Brno probíhaly jako vždy v Orlovně v Bystřici nad Pernštejnem a bylo vidět, že to všechny zúčastněné baví a panuje dobrá atmosféra.

Svými zápasovými technikami nás obohatila trenérka a bývalá reprezentantka Míša Špičková.

Jak je Vysočina kopcovitá si starší žáci vyzkoušeli na cyklistickém výletu na Vírskou přehradu, který se všem moc líbil, a nikomu nevadilo, že na některých místech jsme byli ten den i dvakrát. Při tomto výletu si na své přišli i ti, kteří mají raději výšlapy, jelikož v některých místech jsme kola vedli. Mladší podnikli pro změnu výlet na Pernštejn, bohužel autem, takže byli o krásný výlet ochuzeni. Na různé bolesti jsme všichni využívali elektroterapeutický přístroj, který se stal naším věrným kamarádem, a někteří se rozhodli si ho i pořídit domů.

Chtěli bychom poděkovat všem trenérům a účastníkům za nasazení a příjemnou atmosféru a věříme, že toto soustředění všechny posunulo zase o kousek dál a povede k dalším úspěchům na tatami a budeme se těšit na další ročník!

Michaela Žváčková

Fotografie a krátké video. https://www.rajce.net/f1266170071