Skip to main content

Pezinok

Pezinok_2017.JPG

V sobotu 24. března se naše auta, plně obsazená judisty z kategorií mláďat a mladších žáků, vydala na mezinárodní turnaj do slovenského Pezinoku. Soutěže se zúčastnilo 65 klubů (667 závodníků) z 5 států (SVK, CZE, AT, HU, DE).

Nabírat síly ranním spánkem v autě se překvapivě nechtělo nikomu. Natěšení závodníci se raději cestou vzájemně motivovali, a to tak hlasitě, že dobrá nálada chvílemi doslova rvala uši všem přítomným. Ti, co přece jenom potřebovali energii, ji doplňovali kvalitní stravou čítající čokoládky, oplatečky, chipsy a jiné potravinové doplňky sportovců, což se posléze projevilo nástupem ve vyšší váhové kategorii.

Chybičky v organizaci turnaje a opomenutí v rozpisu našich dvou judistů neunikly pozornému oku trenéra. Na nikoho se tedy nezapomnělo, a všichni postupně poměřili síly se svými soupeři v odpovídající kategorii.

Celkový výsledek nedopadl špatně, ale neutuchající energii, kterou si mlaďoši nechali do auta i na zpáteční cestu, by bylo lepší předvést na trénincích, protože všichni moc dobře ví, kde mají mezery a ty zkrátka neokecají.

Další skupinu, která přijela vybojovat nějaké ty medaile byli straší žáci a dorostenci, kteří přijeli pod vedením Zdeňka Trávníčka. V konkurenci sedmi států se nám podařilo vybojovat celkově 2 zlaté, 3 stříbrné a 5 bronzových medailí.

Výsledky jednotlivých kategorií si můžete prohlédnout zde: http://wyniki.judoinfo.pl/…x_match.html

Těším se, že se uvidíme na dalším turnaji, který se bude konat v sobotu 7. 4. 2018 v Galantě.

Vedoucím turnaje budu já (Radim Preis). Prosím všechny, kteří se budou chtít turnaje zúčastnit, aby se mi nahlásili nejpozději do středy 4. 7. 2018 a to buď formou SMS, emailem, nebo osobně na tréninku.

Rozpis a přehled dalších turnajů naleznete zde http://skkp.cz/node/382

Trenéři Radim Preis, Zdeněk Trávníček a autor článku Jitka Vavrušová