Skip to main content

Školení nových rozhodčích

Posted in

KR ČSJu ve spolupráci s KR KSJu připravuje školení nových rozhodčích JUDO ve dnech 31.3. – 2. 4. 2017 ve Žďáru nad Sázavou. Začátek školení bude pravděpodobně v pátek 31. 3. 2017 od 17:00 (tato informace bude upřesněna v pozvánce).

  • ČSJu hradí náklady na lektory, ubytování a pronájem prostor na školení.
  • Klub nebo JMK hradí cestovné.
  • Účastník si hradí stravu.

Podmínky pro získání kvalifikace naleznete ve směrnici (viz. příloha).

Pokud některý z účastníků školení nebude splňovat věkové a kvalifikační požadavky (např. 16 let a 2.KYU) ke dni závěrečné zkoušky, bude mu tato kvalifikace doplněna ihned, jak tyto podmínky bude splňovat.

Zájemci o školení odešlou vyplněnou přihlášku spolu s požadavkem na ubytování do 15. 3. 2017 na e-mail předsedy komise rozhodčích Jihomoravského KSJu nachtigallz@seznam.cz

nebo

ji mohou poslat do 13. 3. 2017 na adresu radimpreis@seznam.cz V takovém případě budou přihlášky zaslány hromadně předsedovi komise rozhodčích, který je následně odešle pořadateli školení.

Pozvánka na školení, včetně podrobných informací o časovém programu školení bude účastníkovi zaslána deset dnů před konáním akce na kontaktní e-mail uvedený v přihlášce.

Veškerou literaturu potřebnou pro školení (Pravidla JUDO, Soutěžní řád JUDO, Zásady pro rozhodčí ČSJu s uvedením podmínek pro přijetí na školení), naleznete na webových stránkách ČSJu www.czechjudo.org

Seminář rozhodčích.jpg
PřílohaVelikost
Přihl školení rozh ČSJu 2017.pdf261.84 KB
Směrnice - Zásady pro činnost rozhodčích.pdf944.16 KB