Skip to main content

Bory 2016

Posted in
BORY_2016.JPG

Letos se konalo již už tradiční soustředění v Borech a to v období od 16.7. –23. 7. 2016. Účast byla slušná. Počasí si letos opět vyhrálo a od chladných nocí přes krásné slunné počasí až po pořádné deště ovlivnilo průběh tábora…

Hlavní náplní soustředění bylo samozřejmě judo, ale našel se prostor i na ostatní sportovní aktivity např. střelba z luku, koupání, fotbal a proběhlo i „páskování“.

Letošní rozdělení skupin mláďátka a žáci byli společně na žíněnce a střídali se zde s dorostenci, kterých letos bylo nejvíce.

Letos jsme si opět zahráli na krásném travnatém hřišti místního fotbalového družstva. Zápas družstev „starých“ proti „mladým“ se dynamicky vyvíjel. První poločas vyhrálo družstvo „mladých“, ale v druhém poločase vyhrálo družstvo „starých“, tak následovaly penalty. Konečný výsledek skončil pro letošní rok remízou.

Letos byl vybrán novým kapitánem žáků Tomáš Waldsberger.

Soustředění jsme zakončili táborovým ohněm, kde proběhlo vyhlášení nejlepších sportovců v průběhu soustředění.

Závěrem bych ráda poděkovala všem v kuchyni, nejen za opět fantastické jídlo, ale i za bezchybné fungování kuchyně, všem trenérům a taky rodině Petrových za organizaci soustředění.

Radka