Skip to main content

Samobor

Samobor_2016.jpg

V pátek 26. 2. 2016 jsme vyrazili poměřit síly na turnaj do Chorvatska. Z důvodu jarních prázdnin nebyla tentokrát naše výprava nejpočetnější, ale na dobré náladě to nic nezměnilo. V sobotu jsme se zúčastnili turnaje a v neděli tréninkového kempu.

Výsledky:

Waldsberger Tomáš 1. místo 4/0, vyhrál s přehledem svoji kategorii a všechny zápasy ukončil před časovým limitem. Předvedl nejlepší výkon z celé naší výpravy. Pochvala za všechny zápasy.

Pochop Daniel 3. místo 3/1, měl čtyři zápasy, ve třech zápasech během velice krátké doby bez problémů vyhrál. Nejtěžší zápas měl v semifinále, kde prohrál na šido.

Preis Pavel 3. místo 1/2, ve své váhové kategorii neměl žádného soupeře a tak šel o váhu výš. V prvním zápase bez problémů zvítězil na ipon. V druhém zápase měl nejtěžšího soupeře a to domácího závodníka (vítěze –50 v loňském roce na Brno cupu). Tady to bylo po celý zápas velice vyrovnané, ale nakonec vyhrál domácí závodník. V posledním zápase Pavel dostal Hansoku make a tak z toho bylo nakonec třetí místo.

Pintera Daniel 5. místo 2/2, měl všechny zápasy vyrovnané, v posledním o třetí místo bohužel prohrál, i když to bylo velice vyrovnané. Tady se už projevila únava z předešlých zápasů a i přes obrovský tlak a snahu Danovi medaile unikla.

Kupský Michal 7. místo 2/2, měl nejméně vyrovnané zápasy. Bylo vidět, že na některé soupeře si moc nevěří a bylo to na výkonu znát. Do některých zápasů nastupoval se zbytečným respektem. Jakmile si začne více věřit, půjde jeho výkon hodně nahoru.

Radim Preis