Skip to main content

Polabská liga Nový Bydžov

21171782878_ffde7cc61a_k.jpg

V sobotu 12.9. jsme si udělali výlet do téměř 200km vzdáleného Nového Bydžova.

Výlet úspěšný:

Vít Doupovec – váha 34kg (U13). Vítek se pral pěkně, 2 zápasy vyhrál na ippon, jeden prohrál na bod, i když to vypadalo, že je aktivnější. Vysvětlil jsem mu, že je v Čechách a pokud nehodí, nemůže čekat, že vyhraje. Každopádně v tabulce 4 bojovníků se to pěkně zamíchalo a nakonec 2 výhry a jedna prohra stačily na první místo.

Adam Ohnisko a Marek Sláma se utkali spolu v kategorii do 42kg, kde bylo 8 závodníků ve dvou skupinách po 4. Adam všechno ve skupině vyhrál, ale Marek jednou prohrál, takže se potkali v semifinále, kde byl šťastnější Marek a na jeden bod postoupil do finále, kde svému soupeři vrátil porážku ze skupiny a vyhrál se skore 4/1. Adam 3/1 skončil třetí.

Tomáš Waldsberger se popral ve váze do 46kg (U13) spolu s 8 dalšími borci. Skupinu celkem pohodlně vyhrál, dostal se do pavouka, kde měl volný los a pak semifinále, které se zrovna moc nezadařilo a soupeře si na sebe hodil sám. V opravkách se ale pochlapil a viděli jsme i techniku a vítězství. Celkově 3/1 a třetí místo.

Thomas Scholz měl ve váze do 46kg (U15) 7 soupeřů, takže dvě skupiny po 4 a pavouk. Skupinu suverénně vyhrál. V semifinále ho ale zaskočil soupeř a přestože v postoji byl Thomas lepší, zápas nevyhrál. Na zemi se pokusil vstát, ale to se mu nepovedlo a nechal se uškrtit. Celkově 3/1 a třetí místo.

Marcel Mravec ve váze do 50kg (U15) měl 11 dalších soupeřů – 4 skupiny po třech. Konkurence dobrá a dva z jeho skupiny se opět potkali ve finále. Marcel úspěšnější, 5/0 a první flek.

Celkově hodnotím turnaj jako povedený, kluci se poprali, konkurence celkem byla. Na rozeprání před Brno Cupem to bylo super. Hokejová hala na pořádaní soutěže byla super, zvuk vynikající, všechno bylo parádně rozumět vcelku odkudkoliv.

Marcel Mravec

Neoficiální výsledky 4. kola Polabské ligy: http://www.osju.eu/…-novy-bydzov

Fotky zde: https://www.flickr.com/…3@N03/c15g2n