Skip to main content

Soustředění na GARGANU_2015

Posted in
Gargano_2015_0.JPG

Není tomu náhodou a sestavička jak se patří vyladěná vyrazila 16.6. do bombastického koutu světa na jihu Itálie. Nikoho nepřekvapí fakt, že už to byl 7. ročník a nové kousky i matadory čekalo fajnových 12 dní v kempu Villaggio Riccio na Gargánu.

Jako každý rok i tento čekalo judo boys and girls vyladěné cvičiště i tvrzené bojiště. Oříškem byl pak pro vybrané kousky předčasný odjezd směr Graz na MT za jasnou výhrou a tadá domů.

Vyladěná sportoviště, zrekonstruovaná bydliště a zkrášlené zázemí naznačovala posun opět kousek dál k vysněnému sportovnímu nebi. Počasí se oproti minulému roku také umoudřilo a až na pár výjimečných dnů do nás slunce zhurta vařilo. Skupiny judistů byly rozděleny do 3 skupin podle věku, zkušeností a MT Graz účastníků a už se jelo. Dále už jenom italská klasika: ranní běh, kruhové tréninky, plavání, týmové míčové hry, hrazda a samozřejmě tréninky juda na tatami v dóžo. Čas určený pro relaxaci byl věnován výletům do okolních malebných městeček, na zmrzlinu, pizzu a lodnímu výletu podél okolního pobřeží.

Opět tedy děkujeme za přepych a lásku manželů Ježkových a příští rok zase.

Pavel Hude

Termín 8. ročníku soustředění: 17. 6. 2016 – 2. 7. 2016

Pokud bude mít někdo zájem o více fotografií, ať mi napíše nebo zavolá.

Radim Preis