Skip to main content

DL 2015 - 2.kolo

DL 2015.jpg

Velmi úspěšný víkend týmových družstev našeho oddílu zakončili v neděli dorostenci v Jablonci. Namotivovaní čtyřmi vítězstvími seniorského týmu ze soboty odjeli na druhé kolo DL. Zde navázali na výborné první kolo a opět dokázali vyhrát ve všech pěti svých zápasech. Pri celkovém pohledu na tabulku potěší oko každého příznivce SKKP kolonka s prvním místem a číslicemi 10 zápasů, 20 bodů. Tímto výsledkem jsme se probojovali společně s týmy 1.JCBO a Železo Hranice do finálové skupiny, jejíž dvě kola proběhnou na podzim. Pevně věřím, že naši kluci do té doby neztratí svou formu a tvrdě půjdou za obhajobou zlaté medaile. Já osobně se jim budu snažit s tímto úkolem co nejvíce pomoci.

Také díky moc jednomu z rodičů za pomoc při dopravě a psychické podpoře týmu :-) Jeho syn dokonce pod jeho odborným dohledem (a celé širší rodiny, která se sjela z Čech a celých Sudetů) na tatami nespal jako obyvykle a dokázal nastupovat s frekvencí 30 sec/1 nástup což si myslím, že je pro něj osobně skoro nadlidský výkon :-)

Nebudu zde vyzvedávat a hodnotit jednotlivce, jako tým jsme fungovali skvěle, a i když ne všichni měli svůj den, vždy se našel někdo kdo dotyčného nahradil a to se mi moc líbilo!

Výsledky SKKP:

SKKP BRNO – JC Železo Hranice 5:3

SKKP BRNO – 1. JCBO 5:3

SKKP BRNO – Sokol HK 6:2

SKKP BRNO – SKP Judo Nový Bydžov 8:0

SKKP BRNO – JC Jablonec 7:1

Sestava SKKP BRNO:

50kg Pintera, Preis

55kg Binhak

60kg Pochop

66kg Reiniš

73kg Švec, Letzel

81kg Holčapek

90kg Bradáč

+90kg Bajo

Coach : Jarda Švec

Driver: Filip Holčapek

Fans: Holčapek +24 osob :-)

Kompletní výsledky najdete v týdnu na www.czechjudo.cz v sekci výsledky družstev.

Sportu zdar a medailím zvlášť :-)

Jarda