Skip to main content

MČR U21 Chomutov

MČR CHOMUTOV.jpg

V neděli 26.4.2015 jsme se zúčastnili Mistrovství České republiky v kategorii juniorů, neboli U21 :-) Do velmi příjemného prostředí v Chomutovské Městské hale odcestovalo nakonec 7 závodníků, z nichž 4 se dokázali probojovat do boje o medailová umístění a vybojovat v celkovém součtu 2 medaile. To beru z pohledu trenéra jako slušný výsledek.

Mistryní ČR a suverénní vítězkou váhy do 52kg se stala Zuzka Řeháková, která všechny své zápasy vyhrála po kvalitním výkonu před časovým limitem. Třetí místo a druhou medaili pro náš klub získal Calin Panfili ve váhové kategorii do 81kg kg, když nad jeho síly byl pouze v semifinálovém zápase pozdější vítěz Radek Voňavka z USK Praha.

Do finálových bloků se dále probojovali Jiří Holčapek (81kg) a Lukáš Kratochvíl (55kg), ti ovšem své zápasy o bronzovou medaili vyhrát nedokázali a shodně obsadili se zápasovou bilancí 3/2 pátá místa. Oba jsou to ještě dorostenci, takže i toto se dá považovat za dobré umístění.

Michal Vašina (73kg – 0/1), Vendula Křížová (57kg 1/2) a Dan Pintera (55kg 0/1) v turnaji neuspěli, nicméně všichni se prali v rámci svých momentálních možností a nechali na tatami vše na co teď mají. Myslím, že ostudu jsme neudělali a příští týden vyrážíme směr Budapešť.

Kompletní výsledky zde: http://www.czechjudo.org/…-mcr-junioru

Fotky od Zbyňu: http://zbynekkriz.rajce.idnes.cz/…juniori_2015.

Jarda