Skip to main content

Bad Blandenburg, Brémy - další zastávka našich reprezentantů v kategorii U18

Posted in
logo_masters_transparent__version_3__.png

Sice s malým zpožděním, zaviněným nepřístupem k internetu v Brémách (z čehož mi doteď stojí vlasy na hlavě) vás chci informovat o víkendových výsledcích našich dorosteneckých reprezentantů. Jak již bylo zmíněno v nadpisu článku vyjeli jsme do Německa zkusit vybojovat na velmi silně obsazené turnaje nějaký slušný výsledek, nejlépe nominaci na MED :-) Silně obsazeným myslím reprezentační týmy FRA, JPN, KAZ, BRA a další…

Bad Blandenburk dívky – Zuzka Řeháková, 9.místo, zápasová bilance 3/2, vítězství nad Brazilkou – prohra s Izraelkou, dle vyjádření asistenta trenéra RDD Davida Lorence KVALITNÍ výkon. Strašně moc přeji Zuzce medaili a doufám, že přijde co nejdřív!!!

Brémy kluci – Jirka Holčapek ve váze do 81kg svůj první zápas s domácím protivníkem Schmittem prohrál, a protože jeho protivník nepostoupil do semifinále turnaj pro něj skončil. Je to škoda, protože jeho los byl hratelný.

Pavel Švec dokázal ve své váze vyhrát první dva zápasy, ve třetím ovšem podlehl opět domácímu závodníkovi na trest shido… Řekl bych nespravedlivý, ale když soupeře nehodíš nevyhráváš… Pavel šanci v opravách dostal, nicméně pán z Kanady mu tam chvatem tai otoshi vysvětlil, jak se dělá judo.

Všichni jmenovaní se po turnajích zúčastnili tréninkových kempů s náplní randori.

Výsleky kluků z Brém zde: www.mastersbremen.com

Jarda