Skip to main content

Pohár nadějí Olomouc U18, U23

Posted in
pohar.jpg

V sobotu, poslední lednový den jsme v házenkářské hale Zory Olomouc bojovali na mezinárodním turnaji kategorie dorostu a U23. Ze zahraničí bohužel přijely jen výpravy ze Slovenska, Polsko nedorazilo kvůli akutnímu špatnému počasí a návaly sněhu. I přes toto měl turnaj vynikající úroveň zejména v kategorii U18, kde se sjela kompletní česká špička. Z našich si nejlépe vedla Zuzka Řeháková, která svou kategorii suverénně vyhrála a Pavel Švec, který i přes těsnou prohru se slovenským reprezentantem Šmídou obsadil třetí místo. Roman Ježek v kategorii do 90kg obsadil čtvrté místo s bilancí 3/2.

V kategorii U23 startovali Jiří Petr a Calin Panfili, oba ve váze do 81kg. Jirka obsadil místo druhé, Calin páté. V neděli se všichni jmenovaní zúčastnili v Olomouci dvou tréninků, Zuzka Řeháková a Pavel Švec pokračují dále s reprezentačním týmem U18 na VT Bratislava. První jmenovaná je dále nominována na Evropský turnaj U18 Zagreb, kde bude mít první šanci si vybojovat nominaci na MED, MSD či EYOF.

Nominaci na turnaj provázela celá řada omluvenek z důvodu nemoci, doufám tedy, že už se všichni vyléčili a můžeme makat dál naplno.

Kompletní výsledky najdete na www.czechjudo.cz

Jarda